Чартърен полет, превозващ десетки граждани на САЩ, бягащи от спираловидно насилие

...
Чартърен полет, превозващ десетки граждани на САЩ, бягащи от спираловидно насилие
Коментари Харесай

Първият чартърен полет с граждани на САЩ, бягащи от Хаити, кацна в Маями

Чартърен полет, пренасящ десетки жители на Съединени американски щати, бягащи от спираловидно принуждение от банди в Хаити, кацна в неделя в Маями, оповестиха чиновници на Държавния департамент на Съединени американски щати.

Повече от 30 жители на Съединени американски щати са пътували на чартърния от държавното управление полет, се споделя в изказване на публични лица. Той дойде на интернационалното летище в Маями, откакто посолството на Съединени американски щати в Порт-о-Пренс по-рано този месец прикани жителите на Съединени американски щати да изоставен „ допустимо най-скоро “, защото хаосът обгръща Хаити.

Пътник Avlot Quessa, който живее в Бостън, пътува от центъра на страната, с цел да се качи на чартърния полет, откакто отиде в Хаити предишния месец, защото трябваше да бъде едноседмично пътешестване, с цел да посети майка си.

„ Това е просто извънредно... Страданието, можете единствено да си визиите “, сподели Кеса пред Маями Хералд на близката карибска нация. „ Хаити е моята татковина и е доста стресиращо да видя по какъв начин родината минава през този акт на принуждение,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР